Producten

Jumbo Witlof Fijn 4 Stuks bij Jumbo

Jumbo Witlof Fijn 4 Stuks bij Jumbo

Let op: prijs kan afwijken. De witlof is familie van de andijvie en valt onder de bladgroenten. De witlof heeft langwerpige gesloten witte kroppen met een lichtgele bladrand en wordt ook wel Brussels lof genoemd. Witlof staat bekend om zijn bittere smaak, maar tegenwoordig is de witlof wat milder van smaak! Het is zelfs een van de meest gegeten groenten in Nederland!Je kunt de witlof zowel rauw als gekookt eten. Rauw is de witlof heerlijk in een salade vooral samen met vruchten zoals appel en sinaasappel! Daarnaast is witlof ook heerlijk om te smoren, stoven of gratineren. Het meest bekende witlofgerecht is absoluut de gebakken witlof gegratineerd met ham en kaas.Voor gebruik verwijder je de buitenste blaadjes en snijd je de onderkant eraf. Daarna even de witlof wassen en naar wens in stukjes snijden. De witlof heeft een kooktijd van ongeveer 12 minuten.De witlof kun je het beste in een papieren of plastic zak met gaatjes in de koelkast bewaren, de witlof blijft dan ongeveer 1 week houdbaar.

Koop nu
Maggi Ovenschotel Witlof Cremesaus met Gehakt Zakje 61 g bij Jumbo

Maggi Ovenschotel Witlof Cremesaus met Gehakt Zakje 61 g bij Jumbo

Let op: prijs kan afwijken. Lok met Maggi Ovenschotel Witlof Cremesaus met Gehakt iedereen vanzelf aan tafel.Bereid de verse witlof, het gehakt en de overige verse ingredienten volgens de aanwijzingen op de verpakkingen. Verdeel de saus over de ingredienten, zet de ovenschaal in een voorverwarmde oven en wachten maar. Zodra de Maggi Witlof Cremesaus met Gehakt goudbruin en knapperig is, kan het genieten beginnen. Met de Maggi Ovenschotel Witlof Cremesaus met Gehakt zet je met een goed gevoel een heerlijke maaltijd met voldoende groenten op tafel. Een favoriet gerecht van jong en oud.

Koop nu
Jumbo Witlof 500 g bij Jumbo

Jumbo Witlof 500 g bij Jumbo

Let op: prijs kan afwijken. De witlof is een 100% Nederlands product. Dagelijks vers geoogst door onze vaste telers.

Koop nu
Jumbo Stamppot Witlof 450 g bij Jumbo

Jumbo Stamppot Witlof 450 g bij Jumbo

Let op: prijs kan afwijken. Groente-inname per maaltijd124g = 49% van de ADH¹¹ ADH staat voor aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente per dag. Voor volwassenen is dat 250 gram, volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum.

Koop nu